Witajcie, jako że jak już kiedyś pisałem - jestem właścicielem tego drugiego
histria motocykla wygląda następująco-. pochodzenie UK, w kraju od okolo 4 lat (niemam przed sobą papierów, ale jest to do sprawdzenia), w tym 3ci sezon u mnie, kupiłem go po szkodzie parkingowej, facet kupił tdm jako pierwsze moto i waga go troszke przerosła, efekt spękane płuca motoru wygieta kiera porysowany dekiel, podnóżek z lewej strony wymieniony na nowy - facet niestety wylądował ze zgruchotaną nogą w szynie i żona się bardzo ucieszyła że moto zostanie sprzedane. Od momentu kupienia włożyłem w niego kupe kasy żeby doprowadzić go do tego stany, plastiki oczywiscie oryginały yamaha nie żadne zamienniki, wymieniona czacha, oba płuca, kierownica, gmole wstawiłem z własnej nieprzymuszonej woli po tym jak kumpel miał na pozór niegroźny wypadek na swoim motocyklu i efekt taki że do konca zycia inwalida (gmole by mu uratowaly noge, a tak 3 sruby w stawie skokowym) - dało mi to do myślenia.
Lagi proste - sprawdzane przeze mnie i mechanika, brak osłonki na jednej z nich to efekt perturbacji moich poprzedników, niestety przymierzałem sie do założenia jej ale wyszło jak zwykle. Rama nie spawana, prosta. Jak już pisałem, od momentu kupna dołożyłem do niego sporo kasy i czasu pracy, ale przyszedł czas że niestety musze go sprzedać z powodów osobistych. Jednego jestem pewien, jak ktoś go kupi i bedzie dbal to pojeżdzi, bo co do przebiegu to oczywiscie nie mam papierów ale mechanik który mi go robil powiedział ze łańcuch rozrządu jest jeszcze oryginał i wygląda na taki przebieg - ale to każdy ma własne zdanie, ja mu uwierzyłem i narazie jest bez problemu.
Oczywiście jest troche rys tu i ówdzie ale stan techniczny jest najważniejszy i na tym się skupiłem.
Motor był na bierząco doglądany i serwisowany, nie miałem w planach sprzedawać go w tym roku niestety splot zdarzeń losowych o tym zdecydował.
Do natychmiastowej wymiany są klocki hamulcowe z tyłu.
Najlepiej jak zainteresowany obejrzy go osobiście, ale wczoraj rozmawiałem z kolegą GRUTO i przepraszam że jeszcze tego nie zrobiłem ale foto dośle dziś wieczorem...
Zdrówko