Jak na moje oko i doświadczenie, przebieg raczej prawdziwy
to ta ?
http://m-bike.otomoto.pl/yamaha-tdm-900-abs-oryginal-dl-650-M4158618.htmljeśli tak, to nie ma powodu aby przy 26tys. zmieniać napęd... ale, może ktoś chciał mieć złoty ? może... to teraz sprawdź czy masz oryginalne klocki, bo też powinny takowe tam być... a tarcze przód zużycie na poziomie znikomym (seteczki) ale może ktoś dopalał często na torze ... może
jest szansa ze akumulator będzie też fabryczny (jeśli wpakowali go w 07, bo z 05 to juz raczeje marne szanse)
może tak a może, nie... to i tak nie ma większego znaczenia dla użytkowania, jeśli motocykl jest zadbany i serwisowany gratulacje i zadowolenia z nowej maszynki pewnie ktoś jeszcze sie podepnie... że takie malowanie było tylko w 2005 i będzie miał racje, ale już chyba każdy wie ze 07 to data pierwszej rej. za granicą
...pozwolę sobie kolejny raz zasugerować, kupujcie motocykle i ich stan, nie sprzedających i stan licznika, szufladkowanie i nastawienie w stylu "na 100% kręcony" "na 100% sprzedający do złodziej i pijak" "motór ma ładny kolór to 100% przebieg uczciwy" "od motocyklisty kupie, to będzie pewniak"
...przysłania tylko dobrą ocenę tematu
przebiegi...
szkoda że tak jest... ale tu sie raczej jeszcze długo nic nie zmieni, choć idzie w dobrym kierunku
liczniki "robione" są wszędzie... nasi sprzedający nie muszą juz wydawać na to kasy, bo we włoszech czy francji na dużych placach, komisach - jest to w standardzie
bezpieczniej jest na przetargach gdzie np. sprzedaje sie państwową flotę .... tu już dalsi odsprzedawcy muszą sie narobić, bo kto kupi w pełni sprawną i serwisowaną FJR z 2005 z przebiegiem 260tys. ?
moge jeszcze, moge? ...moj ulubiony slogan
motocykl "od motocyklisty i pasjonata" ...niestety często oznacza to szereg min, zaniedbań i druciarstwa
a i liczniki kręcą też właściciele prywatni..
jeśli motocykl był u uczciwego i świadomego motocyklisty to nie trzeba tego czytać z nagłówka ogłoszenia, wystarczy przeczytać w treści, pogadać, zapytać... lista sie posypie, może potwierdzona książką, zapiskami w zeszycie, namiarem do mechanika, jakimiś paragonami ... co, kiedy i jakie części wymienił, jak te opony sprawiły sie na urlopie w deszczu a jak na torze itd... zależnie od ilosci nakulanych km bedzie tego wiecej lub mniej... raczej powie też, co trzeba, co planował w motocyklu zrobić niebawem...
to jest moto od motocyklisty
(zaproponuje zalogowanie sie na forum bo nie będzie wstydził się stanu moto z dnia sprzedaży)
wiem są rózni ludzie ich świdomość i podejście do motocykla, ale wybaczcie "motocyklista" który nie potrafi nic powiedzieć o swoim moto, poza wyczytanym i często powielanym tekstem: "wymieniłem olej, filtr i świece, oraz synchro" ścieme wali na każdym zadanym pytaniu.... "panie nie wiem nie znam sie, nic sie nie działo to nic nie robiłem"
nie powinien traktować swojej oferty jako lepszą, niż komis, handlarz i przypominać sobie nagle że jest motocyklistom ...
na potrzeby ogłoszenia
przesrane nie mieć kasy na salon
ale jeździć trzeba