Autor Wątek: Graty  (Przeczytany 5591 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Ryba

• TDM User
  • Budzów Kolonia
  • 250 km/h
Graty
« dnia: March 06, 2011, 08:29:14 »
Wiosna idzie .....Panie Sierżancie!
 Więc porządki trza było zrobić i co następuje, parę gratów do opchnięcia jest.
 Po pierwsze primo:
- Kufer z mocowaniem i płytą Monorack. Kufer o poj 45l (chyba, bo nigdzie nie napisane) z 1 kluczykiem. wszystko w stanie dobrym ale nie szałowym. Cena 300 pln.
Po drugie primo:
- Sakwy motocyklowe Metro. Używane 2 razy (SŁOWNIE DWA RAZY !!!!!!) Pojemność 20 L  możliwością powiększenia do 40 L. Do sakw dorzucam gratis "kosze" w które można zamocować torby aby nie ocierały o koła. Kosze są produkcji typu "własna rozkminka", czyli nauka spawania w weekend :deadlol:. Ale za to spisywały sie świetnie. Dopasowywane były do mocowań monoracka. Na zdjeciach torby sa przykurzone trochę.. Cena 200 pln.
Po trzecie primo:
-Tłumiki do TDM. Ich stan widać na zdjęciach. Lewy ma widoczne rysy od parkingówki na kamieniach :deadflop:.  Prawuy lekka ryska w tylnej części. Brak tylko tych maskowań które zasłaniały wejście rur do tłumika. Sprzedaje tylko w komplecie. Cena 200 pln (jeśli sie wygłupiłem proszę o sprostowanie :deadgrin:)

A dla cierpliwych za jakiś miesiąc będę miał na handel swoją akcesoryjną kanapę prod Mariomoto.
Foty w galerii
http://www.tdm.pl/index2.php/gallery/view/1158.html
« Ostatnia zmiana: March 06, 2011, 09:44:03 wysłana przez Ryba »
asienaebałem

Offline latek79

• TDM User
  • 20 km/h
  • *
Odp: Graty
« Odpowiedź #1 dnia: June 10, 2012, 19:53:55 »
witam serdecznie , wiem że już troszkę czasu minęło od momentu kiedy zamieściłeś to ogłoszenie ale zaryzykuję i zapytam czy może jest jeszcze aktualne ? pozdrawiam