Autor Wątek: [S] Gmole TDM 850 4TX  (Przeczytany 5821 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline skolim

• TDM User
  • Gdańsk
  • 60 km/h
  • **
[S] Gmole TDM 850 4TX
« dnia: Marzec 10, 2014, 20:24:15 »
Cześć,

Do sprzedania mam gmole, do TDM 850 4TX (nie wiem czy pasują też do 3VD). Prawy gmol lekko przerysowany oraz minimalnie wgięty (może z 5mm) - widać na fotce. Raz spełniły swoje zadanie, stąd ta rysa ;)

Cena 160zł + wysyłka, nie wiem jeszcze kosztowała by paczka. Oczywiście odbiór osobisty w Gdańsku mile widziany.

W komplecie śruby i dokumentacja fotograficzna z demontażu gdyby ktoś potrzebował obejrzeć jak to było przyczepione :)
Pytania i oferty proszę na PW.

Fotki poniżej.

Offline skolim

• TDM User
  • Gdańsk
  • 60 km/h
  • **
Odp: [S] Gmole TDM 850 4TX
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 17, 2014, 19:52:00 »
Nie było zainteresowanie to spróbuje na Allegro ;)
http://allegro.pl/ShowItem2.php/itemNotFound/?item=4069152723

Jak coś to dla forumowiczów "kup teraz" jest za 150zł :)

Offline skolim

• TDM User
  • Gdańsk
  • 60 km/h
  • **
Odp: [S] Gmole TDM 850 4TX
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 25, 2014, 08:41:27 »
Sprzedane!

Przepraszam też jednego z forumowiczów (nie podam nicka bez jego zgody), który zgłosił chęć "kup teraz" za obiecaną cenę poza aukcją.
Jednak w momencie gdy przeczytałem informację od niego była jeszcze jedna osoba zainteresowana aukcją (nie wiem czy z forum).

Poinformowałem go o tym, że  w takim wypadku nie zamknę już aukcji. Wyszło może niespecjalnie, jak bym leciał na kasę :deadflop:, ale zamykanie aukcji i odwoływanie ofert również uważam za nie w porządku. Sam parę razy polowałem na coś w licytacji i ktoś nagle zamykał akcję, zostawałem wtedy na lodzie bo czekając na "tą jedną" odpuszczałem inne licytacje i zostawałem z niczym  :deadsad:.