oki dobrałem sie do sortu ... po wstępnej weryfikacji:
tdm 850 3vd rok prod 1994, przebieg na liczniku 60kkm, po poszczególnych elementach widać ze przebieg... jest prawdziwy i jest to pierwsze i ostatnie, niestety.. 60kkm tego motocykla, uszkodzony silnik -częsciowo "otwarty" wszystkie dekle są, ślady wywrotki na lewej stronie, stan wielu podzespołów bardzo dobry, podczas rozbiórki wiele śrub... rozdziewiczyłem osobiście
największe straty (poza silnikiem) wywołane są przechowywaniem pod chmurką częściowo rozebranego motocykla oraz transportem ...
postaram sie zapodawać fotki i krótko opisywać ... nadal najchętniej; czekam na pytania itd... zrobie foty sprawdze odpowiem jak tylko potrafie najlepiej, przepraszam za mój beznadziejny aparat... jak tylko sprzedam te częsci obiecuje kupić lepszy
na początek kilka obiecanych..
- kolektor wydechowy
co tu pisać, sa na mim resztki czarnej fabrycznej farby, kto kuma ten kuma... reszta to powierzchowny nalot i rdza ... stan lepiej niż dobry
- lusterka
lewe oryginalne (storna ślizgu) dośc mocno porysowane obudowa - bez pęknięć, i uszkodzeń 100% sprawne
prawe oryginalne, znacznie miej ale też obudowa porysowana - bez pęknięć, i uszkodzeń 100% sprawne
- manetki
gdyby nie oryginały w takim stanie, to nie byłoby o czym pisać nawet ... jak widać stan kozak
najwieksze wytarcie widać na 1 fotce, zero przedarć i innych uszkodzeń
sprzedam w zestwie z rolgazem tak jak sprzedaje Yamaha ...
dlaczego stare śmierdzące oryginały a nie nowe pachnące zamienniki za 29zł ?? na pierwszych lekko 100tysi zrobimy na drugich 10-20... lub 350kkm bo będą jak z drewna
- podnóżki pasażera
fota beznadziejna, wiem ... jeśli ktoś nie wierzy (my !!!!
) złemu handlarzowi to zrobie lepsze... są jak nowe
- kranik
o kraniku to albo poemat można napisać, albo nic .... wybieram prawie nic
sprawny, śruby, opaski przewody w komplecie, jeden z przewodów na samym końcu (1cm) uszkodzony, można skrócić, jak nie wyda... użyj swojego .... moje są gratis
- chłodnica ze stelażem
kompletna z wiatrakiem, bez uszkodzeń, troche rdzy na osłonie jak widać na foto do kupienia w komplecie lub osobno ... stelaż i chłodnica
- kierunkowskazy tył
oryginalne, bez uszkodzeń, sprawne ....oba klosze z poszukiwanym na całym świecie... numerem 12 (info dla kolekcjonerów)
mało tego
w środku... jak mniemam oryginalne żaróweczki toshiba
i nawet świecą
- pompa hamulca tył
sprawna, ładna, czysta ... nie dotykana, możesz być pierwszy
..przewody, zbiorniczek płynu itd. też sie znajdą
-lampa tył
to już nudne .. ale, stan bardzo dobry, cała bez uszkodzeń ... walić to
wiedziony żarówkami w kierunkach cyk! sprawdzam - zawiodłem sie ? NIE !!!
w oprawkach siedzą dwie przepiękne w pełni sprawne swieczki KOITO mada in japana
płcisz za żarówki lampa jest gratis
- termostat komplet
dzieło japońskich hydraulików ... choc nie są tak piekni jak nasi w parandyżu to termosik - pierwsza liga ...
jak wiekszosc czesci nie dośwadczony złym dotykiem ... brak śladów wycieków, uszkodzeń itd. dekielek lekko pękaty ..ale to standardzik