cyt: Moto Xpress Tour
Hej,
Słuchajcie pada dużo pytań o przyszłość projektów MXT, o moje plany i ogólnie co stanie się chociażby z tą stroną na FB.
Chwilowo zawiesiłem jakąkolwiek działalność związaną ze stroną, chciałem mieć chwilę przerwy. W najbliższym czasie pojawi się jeden film, a po nim drugi. Pierwszy będzie dla Maksa, brało w nim udział sporo ludzi, których poznaliśmy na trasie, ale też przyjaciół z domu. Drugi, będzie filmowym podsumowaniem wyprawy. Ze względu na pracę i studia, ale także na moją psychikę, nie wiem jaki będzie termin publikacji. Postaram się zrobić to w miarę sprawnie.
Co do planów: Tak jak już powtarzałem wielokrotnie zamierzam dokończyć wszystkie projekty, które planowaliśmy (info zawsze będzie się pojawiać na tej stronie), prawdopodobnie będzie to Ameryka północna, centralna i część południowej, oraz Afryka. Nie wiem kiedy, nie wiem czym (w sensie jakim motocyklem), ale wiem, że będę się starał nasze marzenia urzeczywistnić.
Na bank jak pojawi się cokolwiek tutaj znajdziecie info, nie porzucę tej strony, nie martwcie się Pozdrowienia!