Hej,
Mam na sprzedaż Hondę CBR900rr aka Fireblade. Model sc28, 1993 rok. Motocykl kupiłem tutaj. Poprzednim właścicielem był wiadomo kto, a motocykl nabył wiosną 2011 (fioletowy kolor). On także przeprowadził wszystkie prace nad maszyną, które doprowadziły ją do obecnego stanu. Posiadam dokumentację fotograficzną od początku prac nad maszyną i tym samym znam też historię sprzętu z ostatnich 7miu lat. Ja sam przez 3 lata posiadania wymieniłem w niej przednią oponę i eksploatacyjne tematy.
Wcześniejsze zmiany/wymiany były każdorazowo zapisane w zeszycie wraz z datą oraz przebiegiem. W motocyklu z grubsza wymieniony został tył (cbr1000) oraz przód (lampa mt03, kierownica kyoto, licznik daytona nano). Wszystko zostało zapisane w dzienniku, który przekażę przyszłemu właścicielowi. Plastiki sprzedałem latem tego roku, więc nie ma ich w zestawie.
Motocykl jeździ czasem po Wrocławiu i tutaj także można go oglądać. Nie wymaga jakiegokolwiek wkładu finansowego. Ma kilka bolączek, ale to nic na tyle poważnego by trzeba się było tym zająć. Przegląd do września 2019, OC do maja 2019. Sprzęt nie był męczony - przynajmniej przez 7 ostatnich lat. Ja sam zrobiłem nim jakieś 3000km przez 2 lata. Łącznie ma koło 90 tysięcy na liczniku. Kolejną maszyną, która zastąpi Bladego będzie nieco większy turystyk i chciałbym także pójść w tym kierunku.
Pozdrawiam