Koledzy parę pytań przed kupnem , oglądałem właśnie TDM 850 93 rok motor sprowadzony rok temu z Włoch , obecny właściciel zrobił nim 12 tys , przebieg wedle licznika ma 58 tysięcy , do wymiany obie opony , jak kupił były ok widziałem fotki teraz są nie do jazdy motocykl bardzo ładnie utrzymany , wyposażony w kufry oryginalne malowanie , silnik suchutki ,pali na Dyk zalany olejem VALVOLINE 20 W 50 PÓŁSYNTETYK, ale Koledzy sprawa jest taka mijałem wcześniejsze sprzęty i takie zjawisko nie wystepowało , czy w waszych sprzetach chodzi o TdM 850 model 93 rok wystepuje takie zjawisko '. po jeździe po mokrym asfalcie wiadomo odkłada się woda na rozgrzanym silniku chodzi o spód i kolektory i wydobywa się wiadomo para bo jest nisko połozony i z silnika od spodu wydobywa się para i zapach jest taki dziwny jakby palone przewody czy coś w stylu palonego oleju ? taką że cz stwierdziłem ostatnio przy oględzinach motocykla jak się przejechałem . Czy w waszych motocyklach tego modelu wystepuje takie zjawisko po jezdzie po mokrej nawierzchni? czy jest to inna przyczyna którą należy szukać gdzie indziej , odkręcać osłonę od przodu? czekam na wasze zdanie przed zakupem. Liczę na wasze rady przed zakupem w tym temacie? Jeśli ktoś zna odpowiedź proszę napisać lub dać sygnał na nr 508112344 i oddzwonię. Pozdrawiam