łoj ...już zapomniałem dlaczego pozamiatałem ten wątek ze dwa lata temu prawie do zera
założenie że każdy pojazd ma najebane milion km. i przekręcony licznik - jest tak samo chore jak wiara w to że nie ma w swoim najbliższym otoczeniu mam do obserwacji motocykle które robią przebiegi uznawane za ogromne jak i takie które wywołują uśmiech politowania
i chodzi o motongi uznane za turystyczne
prosty przykład... dl 1000 janka i dl 1000 grzeciego (zara dokończe tylko sie odleje)
jankowego dl zakupiliśmy w 2013 roku z przebiegiem 95 tys.km (niemiec z kwitami) po ślizgu (gmol, tłumik, set) oraz nakurwiajacy kosz sprzęgla - co pozwoliło ustalić bardzo fajna cene, zwłszcza kosz który powodował wypadanie luster z oprawek
....typowe
dziś... 2017 dl jankowy ma 105tys. km... tarcze klocki, napęd ten sam co w dniu zakupu (jak sie okazało motór był po duzym przeglądzie)
sami zapytajcie grzeska kiedy kupił swojego i ile zrobił ... ni ****a żadnego kalkulatora przebiegu nie dopasujecie do tych dwóch przykładów
chce Ci sie, nie masz nic do ukrycia ? napisz http://www.tdm.pl/forum/index.php?topic=1401.msg94406#msg94406