A Witam, witam, słoneczko promieniami złoci,a w niezbadany sposób, słupek termometra - cisnienie motonity progresywnie podnosi, co skutkuje tym, ze na jazde w Bieszczady sie zanosi

Heee !!!heee!!!! Czas co by porzucic grafomanskie głupoty, i wziasc sie do roboty !!!
Jak udowodniłem na wstepie, z lekka mi doskwiera brak TDM-y, bo ta u mechanika dzisiaj własnie wyjechała z "Zakaznego" wprost na sale operacjną, po prawie trzy tygodniowej kwarantannie

Wczoraj , a raczej do dzisiaj, trwały nocne polaków rozmowy bo odebrałem od lakiernika oba boczki, kuferek i przedni błotnik, coby machine, nieco (trudne słowo) zinwidualizować
Ostrożne prognozy mówią o Swietach nadchodzacych, jako terminie pierwszych wprawek, co z dawna z Andim zaklepane

Brak pełnego amoku w pedzeniu do szybkiego zakonczenia retuszu mego"Malenstwa" usprawiedliwiam tym że terenowy sezon w pełni, a że zmieniłem TTR na KLX to nacieszyć sie nowym zielonym musiałem:) (patrz moje www) A że jak żaba z starego kawału-"sie nie rozdwoje" to cisnienie mniejsze

.....yyy, tak, cos to miałem innego... aha, żem jest z Miejsca Piastowego, co sercem Bieszczad na pewno nie są

Rondo gdzie krajowa 28 i 9ka Radom- Barwinek sie przecinają - to miejsce obok którego Pub Novellus sie znajduje, do którego każdego szukajacego min dobrej Pizzy zapraszam

a szczególnie mile widzianym Motonitom, polecam placek którego w karcie na prużno szukac to"ENDURO"

Po tej darmowej reklamie za którą Admina goraco przepraszam, Ciebie vacku i wszystkich innych zapraszam, bo to dobre miejsce wypadowe, w prwao na Słowacje 30km, na wprost do Sanoka 30km do Krynicy Górskiej 98km, do Krakowa 178km.
Mysle że pora pomału odgrzać motto tego tematu i zastanawiac sie nad terminem , trasa i składem naszego "Małe co nieco na wekkend"
Wola Sekowa- Adam Didur, Koniki i te sprawy - znamy, znamy

PS. Medyk- sie nie krepuj, przyjezdaj....

Pogadasz sobie z moja Panią.... ...ona, ...tez PRACUJE w SANEPIDZIE !!!!!!!