wszem dziękuje za życzenia świąteczne...
AleTDM - y sie nie spotykają?[/b] nie zjeżdzamy sie w jedno miejsce? jak sie gdzes zobaczymy to sobie pomachamy i tyle ?
Pewnie sie myle, może nie doczytałem, albo coś... no nie wiem
cuś mi się widzi że raczej każdy śmignie z lokalną grupą motovyklową a nie z "klubową" TDM... Takie mam odczucie..
bo np ja /jeśli nic sie nie zmieni/ pojadę z suzuką i fazerkiem.. Pewnie jeszcze z jakąś kawą i hornetem.. To moi lokalni qledzy
)... Jadąc od naszej wsi
) pojedziemy pewnie via Olkusz i potem przed Dąbrową G. dwa pasy na cz-we.. Nia ma probliema co by do kogoś po drodze siem podpiąć../JEmila.. Maniek.../. tarnów i kraków pewnie też pojadą olkuszem/Andy.. Marek.../?tam jest statoil.. mogę tam czekać.. Albo już dalej....W grupie rażniej
)
... katowickie dwa pasy i dąbrowskie spotykają sie w Siewierzu.. Pozostaje przeliczenie o której się trzeba spotkać żeby na czas dojechać do punktu zero...
Ale..
........ że dojazd to jedno, msza to drugie, a powrót to trzecie..
......może tdm spotkają się w drodze powrotnej??/
dojazd z innymi a potem po mszy jakieś 30 minut na uścisk tdm-owej dłoni.. gdzieś na wylocie z częstochowy.. Przed podróżą powrotną... Osobiście się urywam kolegom z którymi przyjechałem żeby spotkać się z innymi a oni mnie potem znajdą..
Więc może "szybki numerek" gdzieś na mc-donaldzie
)?? /bo od mojej strony są dwa-po lewej i po prawej.. Mylę się czy tak jest?/.
Taaak, Medyk,Grupa to MY... dwaj
Nononononono,
Panowie tu się zgodzić nie mogę! To, że Ktoś nie uczestniczy w tej wymianie zdań nie świadczy o tym, że nie będzie go na spotkaniu Może przodownikiem w jeździe na motocyklu nie jestem (dobrze mówię-Falcon i JEmil? ) ale będę! A co!
pozdrawiam
...........właśnie tak myślałem )..
po ilości odwiedzin wątku nie wierzę że tylko my dwaj chcemy jechać...
. ... czytający dołączą w ostatniej chwili... Bo nigdy nic nie wiadomo... los bywa złośliwy...
Marta złamała rękę w poniedziałek....
...leją przednie teleskopy...
........konto suche......
..oleju mało... łańcuch luźny...
pogoda kuleje )
ALE NIE MA CO! BĘDZIE DOBRZE... LATO MA BYĆ SUCHE.. BYLE KONTO NIE WYSCHŁO )