A, to i ja trochę. Może nie do końca konkretnie....ale..
..
Człowiek to taka mała złośliwa cholera, która doszukuje się wszędzie oszustwa,złodziejstwa i cholera wie czego. Większość wypowiedzi w wątku "weryfikacja ofert..." psu na budę, nic nie warta. Część widać ma na prawdę szklane kule, albo poznała umiejętność teleportacji. Jak po kilku fotach marnej jakości można oceniać stan moto?? Ja nie twierdzę,że czegoś nie można wypatrzeć.. .. Jakieś szczegóły... Czy bardziej oczywiste rzeczy...
Ale... Jest małe ale...... Może komuś po prostu nie zależało na wyglądzie, uznał że motocykl ma być sprawny, a nie piękny?? Może sprzedawca przeliczył się z "kasiorką" i po prostu musi sprzedać moto mimo inwestycji i robienia go pod siebie, bo w skrzynce na listy czeka pismo od komornika??
Wypowiedź wyżej.... "wygląda na zmęczony" A, jak do jasnej cholerki ma wyglądać motocykl który ma ponad 20 lat i założenia został stworzony do "męczenia"
? Jak który chce decyzje o zakupie moto podejmować z ryzykiem ograniczonym do PRAWIE zera tylko na podstawie zdjęć to niech sobie kupi nówkę z salonu. Używka jest używka, a 20-sto letnia używka to BARDZO mocno używany sprzęt.
Jak nie pojedziesz, nie zobaczysz, nie pomacasz, nie posłuchasz, nie pozaglądasz tu i tam... To NIKT konkretnej odpowiedzi nie udzieli, a jak to zrobi... no cóż... szklana kula...
Nie wiem czemu mam wrażenie,że ktoś już pisał coś podobnego... No nic trudno. Shout dziś jest nie do pogadania, to sobie tu poskrobałem.
A,że twierdze tak jak napisałem, głosować oficjalnie nie będę, a prywatnie?? A, prywatnie jak bym był napalony na tenere to bym po prostu pojechał oglądać. Ja rozumie koszty i.t.d. ale to jedyna rozsądna droga.
A, teraz świętujemy dalej
WESOŁYCH